The Balm - Mary-Lou Manizer

För ett par månader sedan så klickade jag hem den väldigt omtalade highlightern Mary-Lou Manizer från The Balm. Jag hade hört så mycket bra om den så jag kände att jag bara måste pröva den.
 
Och WOW säger jag bara - den här highlightern är helt MAGISK!
 
Den kan användas som både highlighter och ögonskugga då den är väldigt krämig och lätt att applicera. Den är väldigt pigmenterad och har en vacker guldig, champagne aktig färg som passar alla hudtoner. 
 
Enda sedan jag klickade hem den så har jag använt den nästan varje dag. Den reflekterar ljus så perfekt och ser så naturlig ut utan att vara för pudrig och kakig. 
 
Produkten framhäver ställen i ansiktet perfekt - såsom kindben, näsrygg, ögonlock, brynben, ögonvrån osv.
 
Ni hittar produkten på online skönhetssidor som exempelvis Cocopanda, Eleven, Brallis, Mad Lady, NordicFeel, Lyko med mera. Priset ligger runt 199 kronor, den finns dock lite billigare beroende på vart man beställer ifrån.
 
Jag är helt nöjd med den här produkten!
 
/ Makeup Reviews 
 
 
Hur vacker är inte den?!
 
Pigmenteringen är magisk! 
 

OBS! Det här inlägget är INTE sponsrat. Alla åsikter som skrivs är mina egna och 100% ärliga!
Highlighters | | Kommentera |

Maybelline Lash Sensational Mascara

En mascara som är relativt ny och väldigt populär är Maybellines Lash Sensational Mascara. Mascaran ger dig volym tack vare den solfjäderformade borsten med 6 olika typer av borsthår. De inre borsthåren fångar och framhäver varje liten frans och de yttre borsthåren breder ut fransarna som en solfjäder.
 
Mascaran finns i 3 olika varianten; en vanlig, en vattentät och en extra svart och mörk. Jag har enbart testat den vanliga - dock älskar jag den! Jag har återköpt den två gånger och jag älskar hur den framhäver mina fransar så vackert. 
 
Priset för mascaran kan variera, men det högsta du kan hitta den för är 169 kronor. Du hittar den framförallt på Kicks och Åhléns, men den finns även i olika klädbutiker och även vissa livsmedelaffärer. 
 
Så, om ni har möjlighet så bör ni definitivt greppa tag i den här mascaran för den fungerar magiskt! 
 
/ Makeup Reviews
 
 
Den vanliga och originala versionen av mascaran. 


OBS! Det här inlägget är INTE sponsrat. Alla åsikter som skrivs är mina egna och 100% ärliga!
Mascara | | Kommentera |

L'oréal True Match

En foundation som de flesta av oss är bekanta med är den välkända True Match från L'oréal Paris. På deras hemsida står det att den finns i 21 olika nyanser - allt från ljusa till mörka och varma till kalla och neutrala. 
 
Förpackningen är gjord av glas och ser väldigt simpel och elegant ut. 
 
 
Konsistensen är tunn och rinnig samt väldigt lätt att applicera och blanda ut. Man kan applicera flera lager utan att det ser ut att vara för mycket eller "kakig", därför är det lätt att bygga på täckningen. 
 
Den här foundationen är väldigt populär och jag tror att det beror på hur bra den är för ett så billigt pris! Man kan verkligen missta den för att vara från något dyrare märke, vilket är ett bra tecken såklart! Den är så pass populär att L'oréal har ändrat förpackningen 3 gånger - för att hela tiden fortsätta förbättra produkten.
 
 Så - om ni letar efter en bra foundation samtidigt som ni har en budget så är den här perfekt för er!
 
 
/ Makeup Reviews

OBS! Det här inlägget är INTE sponsrat. Alla åsikter som skrivs är mina egna och 100% ärliga!
Foundations | | 2 kommentarer |
Upp